Τεχνικές & Υλικά Λήιον

Jesmonite: ένα υλικό που μπορεί να περιοριστεί μόνο από τη φαντασία μας!

Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν πως στο #λήιον εργαστήρι μας επιλέγουμε ποιοτικά υλικά, φιλικά ως προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα, και αυτό είναι απαράβατη αρχή!

Το βασικό υλικό που χρησιμοποιούμε στις διακοσμητικές μας δημιουργίες είναι το #Jesmonite, ένα ευέλικτο και ανθεκτικό υλικό που χρησιμοποιείται σε ποικίλες εφαρμογές, από γλυπτά και αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά έως έπιπλα και διακόσμηση σπιτιού.

Πρόκειται για ένα σύνθετο υλικό που κατασκευάζεται από το συνδυασμό ενός ορυκτού που δημιουργείται από ιζηματογενή πετρώματα και της τσιμεντοειδής ρητίνης με βάση το νερό.

Το Jesmonite είναι ένα υλικό με πολλά πλεονεκτήματα και χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή & ανθεκτικότητα στο νερό, αλλά και την υπεριώδη ακτινοβολία και αυτό το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους! Δεν είναι όμως μόνο ανθεκτικό στο νερό, αλλά και στη φωτιά, καθώς έχει εξαιρετικές θερμικές ιδιότητες και αυτό το κάνει απίστευτα χρήσιμο σε διάφορες εφαρμογές σχετικές με την πυρασφάλεια!

Στο λήιον, χρησιμοποιούμε το υλικό Jesmonite και για φινίρισμα για να δημιουργήσουμε ποικιλία υφών (rough stone, smooth touch κ.α.) σε μοναδικά χρώματα για διάφορες επιφάνειες. 

Με το Jesmonite δημιουργούμε χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι ή το γραφείο όπως δίσκους, βάζα, δοχεία κεριού και πολλά άλλα. Η χύτευση φυσικά γίνεται σε δικά μας καλούπια που σχεδιάζονται εδώ, στο εργαστήριο λήιον, γιατί όπως αναφέραμε το υλικό είναι εύκολο να δουλευτεί και να διαμορφωθεί σε διάφορα σχήματα και μεγέθη!  

Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε μοναδικά & κομψά έπιπλα, όπως τραπεζάκια, σκαμπό και μικρά ντουλάπια καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρό και ανθεκτικό υλικό!

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι πως το υλικό Jesmonite είναι 100% Eco-Friendly και εναρμονίζεται άψογα με τη φιλοσοφία μας, καθώς κατασκευάζεται από φυσικά, μη τοξικά υλικά και μπορεί να ανακυκλωθεί ή να απορριφθεί με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο! Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, γεγονός που διευκολύνει τη μεταφορά και την επεξεργασία του.

Η επιλογή των υλικών είναι για μας πολύ σημαντική, καθώς προσθέτοντας αγάπη και μεράκι σε κάθε μας δημιουργία, καταφέρνουμε να σας προσφέρουμε μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα που ομορφαίνουν την καθημερινότητά σας! 

NEWSLETTER: Ας κρατήσουμε επαφή

Μην χάνετε χρόνο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, απολαύστε παραγγελίες με ΕΚΠΤΩΣΗ 15%.

Ανακαλύψτε τις δημιουργίες μας και ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα.

ΕΓΓΡΑΦΗ

 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
Copyright © 2024 Lieon.
FacebookYouTubeInstagram
Designed by thinkBAG.